Котлети у листковому тісті

ДРУГІ СТРАВИ
653 Котлети у листковому тісті
Фото - Котлети у листковому тісті
інгредієнти:
  • М´ясо (телятина) 1 кг
  • Сало 200 г
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Сухарі 4 шт.
  • Вода 0.5 скл.
  • Борошно пшеничне 2 скл.
  • Масло вершкове 200 г
  • Сіль
  • Цукор

Просіяти на стіл борошно, зробити поглиблення, розбити яйце і влити воду.

Замісити тісто, при необхідності додати трохи води чи борошна. Тісто не має липнути до рук.

Розкачати товщиною 5 мм.

Злегка розм'якшене (але не м'яке) масло прим’яти ложкою, щоб воно перетворилося у коржик, покласти на середину тіста, згорнути його конвертом, щоб масло ні з яких сторін не виглядало.

Розкачати, натискаючи качалкою спочатку на середину, потім у бік від себе, потім від середини до себе.

Скласти на третину і навпіл.

Прибрати в холодильник на 30 хвилин.

Знову розкачати і скласти навпіл і знову прибрати в холодильник. Повторити 5-6 разів.

Масло має бути холодним, якщо воно буде м'яким, то витече з тіста.

Розкачати холодне тісто завтовшки 5 мм, розрізати на квадрати, досить великі, щоб загорнути в них котлети.

Телятину, сало і сухарі пропустити через м'ясорубку, змішати з яйцем. Сформувати овальні котлетки, загорнути їх у листкове тісто, защипати краї. Випікати в духовці при температурі 200-220 градусів приблизно 25-30 хвилин.

Рецепты приготовления мясных салатовКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Рецепт салата с языка свиногоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты

Купить кульки оптомкульки

Кулинарные страсти сайтКулинарно-домашний сайт

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter