Котлети у листковому тісті
- М´ясо (телятина) 1 кг
- Сало 200 г
- Яйце куряче 2 шт.
- Сухарі 4 шт.
- Вода 0.5 скл.
- Борошно пшеничне 2 скл.
- Масло вершкове 200 г
- Сіль
- Цукор
Просіяти на стіл борошно, зробити поглиблення, розбити яйце і влити воду.
Замісити тісто, при необхідності додати трохи води чи борошна. Тісто не має липнути до рук.
Розкачати товщиною 5 мм.
Злегка розм'якшене (але не м'яке) масло прим’яти ложкою, щоб воно перетворилося у коржик, покласти на середину тіста, згорнути його конвертом, щоб масло ні з яких сторін не виглядало.
Розкачати, натискаючи качалкою спочатку на середину, потім у бік від себе, потім від середини до себе.
Скласти на третину і навпіл.
Прибрати в холодильник на 30 хвилин.
Знову розкачати і скласти навпіл і знову прибрати в холодильник. Повторити 5-6 разів.
Масло має бути холодним, якщо воно буде м'яким, то витече з тіста.
Розкачати холодне тісто завтовшки 5 мм, розрізати на квадрати, досить великі, щоб загорнути в них котлети.
Телятину, сало і сухарі пропустити через м'ясорубку, змішати з яйцем. Сформувати овальні котлетки, загорнути їх у листкове тісто, защипати краї. Випікати в духовці при температурі 200-220 градусів приблизно 25-30 хвилин.
Рецепты приготовления мясных салатовКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепт салата с языка свиногоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Купить кульки оптомкульки
Кулинарные страсти сайтКулинарно-домашний сайт
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter