Котлети "Цитрусовий Рижик"
667
інгредієнти:
- Яловичина 500 г
- Капуста білоголова 80 г
- Цедра лимона 1 ст.л.
- Сіль
- Кукурудза консервована 50 г
- Масло вершкове 50 г
- Морква 1 шт.
- Сухарі панірувальні 100 г
- Яйце куряче 1 шт.
М'якоть яловичини пропустити через м'ясорубку разом із капустою і скоринкою хліба, замоченої в молоці.
Фарш посолити.
Додати в нього лимонну цедру і добре перемішати.
Моркву натерти, додати до неї яйце.
Панірувальні сухарі, перемішати.
Із фаршу сформувати коржик, на середину викласти кілька зерен кукурудзи і маленький шматочок вершкового масла.
Сформувати кульку.
Запанірувати у сухарно-моркв'яній суміші.
Викласти на змащене олією деко.
Поставити в розігріту духовку і довести до готовності (30 хвилин).
(Під час готування долити на деко трохи води).
Подавати з будь-яким гарніром.
Салат австрийский с сайройИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі