Котлети "Пожежні"

ДРУГІ СТРАВИ
758 Котлети "Пожежні"
Фото - Котлети
інгредієнти:
  • Курка (стегно) 1 кг
  • Хліб (батон чи булка) 200 г
  • Молоко 0.5 скл.
  • Масло вершкове 150 г
  • Сухарі панірувальні
  • Сіль

Котлети М'ясо помити, відокремити від кістки і нарізати на шматочки разом зі шкіркою.

Котлети Батон або булку залити молоком і залишити хвилин на 10 розмокнути.

фото Котлети М'ясо пропустити через м'ясорубку, додати до м'яса розім'ятий батон (батон не віджимати і додати разом із молоком) і ще раз пропустити через м'ясорубку.

Вершкове масло розтопити і додати у фарш. Посолити і гарно вимішати.

Котлети Із отриманого фаршу сформувати котлетки, обваляти у панірувальних сухарях і обсмажити на розпеченій сковороді із невеликою кількістю рослинної олії до золотистого кольору.

Котлети Готові котлети скласти у сотейник або глибоку сковороду, полити виділеним при смаженні соком і відправити у розігріту до 180 градусів духовку на 10-15 хвилин.

Котлети

Рецепты праздничных блюд с фотографиямиПраздничные подборки рецептов. Рецепты всевозможных диет

Салат с фасолью и копченостямиРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте

Рецепты с фото: рецепты пошагово с фото.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter