Котлети "Пожежні"
- Курка (стегно) 1 кг
- Хліб (батон чи булка) 200 г
- Молоко 0.5 скл.
- Масло вершкове 150 г
- Сухарі панірувальні
- Сіль
М'ясо помити, відокремити від кістки і нарізати на шматочки разом зі шкіркою.
Батон або булку залити молоком і залишити хвилин на 10 розмокнути.
М'ясо пропустити через м'ясорубку, додати до м'яса розім'ятий батон (батон не віджимати і додати разом із молоком) і ще раз пропустити через м'ясорубку.
Вершкове масло розтопити і додати у фарш. Посолити і гарно вимішати.
Із отриманого фаршу сформувати котлетки, обваляти у панірувальних сухарях і обсмажити на розпеченій сковороді із невеликою кількістю рослинної олії до золотистого кольору.
Готові котлети скласти у сотейник або глибоку сковороду, полити виділеним при смаженні соком і відправити у розігріту до 180 градусів духовку на 10-15 хвилин.
Рецепты праздничных блюд с фотографиямиПраздничные подборки рецептов. Рецепты всевозможных диет
Салат с фасолью и копченостямиРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Рецепты с фото: рецепты пошагово с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter