Котлети по-туніськи
- Фарш курячий 500 г
- Картопля 1 шт.
- Яйце 2 шт.
- Часник 8 зуб.
- Зелень 0.25 скл.
- Куркума 1 ч.л.
- Кориця мелена 0.5 ч.л.
- Сіль
- Перець чорний
- Олія рослинна 50 г
- Помідор 2 шт.
- Паприка солодка 1 ч.л.
- Паприка червона 1 ч.л.
- Горіх мускатний 0.5 ч.л.
У курячий фарш додати терту варену картоплю і дрібно нарізані варені яйця. Додати 4 зуб. подрібненого часнику, 1/4 скл. подрібненого листя петрушки, 1/2 ч. л. куркуми, 1/2 ч. л. кориці, сіль, перець. Сформувати котлети. Соус. Розігріти у широкій сковороді олію, додати 4 зуб. часнику, дрібно порізані помідори без шкірки, приправи, що залишилися і обсмажити 5 хвилин. Додати 1 склянку води. Довести до кипіння. Викласти котлетки у соус і тушкувати на малому вогні 30 хвилин.
Рецепт салат охотничийРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепт пасхи из сметаны. Стародавний рецепт пасхи.
Рецепт имбирного напитка: рецепты приготовления в микроволновке. Как приготовить вкусный шашлык.
Рецепты В Мультиварке Рецепты - рецепты пошаговые с фото. Готовим со вкусом.
recepti.biz.ua рецепты салат морепродукты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter