Котлети по-туніськи
702
інгредієнти:
- Філе куряче (фарш) 500 г
- Картопля 1 шт.
- Сухарі панірувальні 3 ст.л.
- Яйце 1 шт.
- Часник 4 зуб.
- Зелень (кріп, петрушка, селера)
- Куркума 0.5 ч.л.
- Кориця 0.5 ч.л.
- Олія рослинна 0.25 скл.
- Часник 6 зуб.
- Помідор 2 шт.
- Перець мелений (паприка і червоний гіркий) 1 ч.л.
- Горіх мускатний 0.5 ч.л.
- Вода 1.5 скл.
Із курячого філе зробити фарш. Додати картоплю, сухарі, яйце, часник, зелень, куркуму, корицю. Посолити і поперчити. Вимішати в однорідну масу. Сформувати котлети і підсмажити у будь-якій паніровці (кукурудзяне борошно + кунжут). Скласти у каструльку.
Для соусу розігріти у широкій сковороді олію, додати часник, помідори, спеції і обсмажити хвилин 5. Налити 1,5 склянки води. Довести до кипіння.
Акуратно вилити соус на котлетки і тушкувати на малому вогні. Або поставити в мікрохвильову піч хвилин на 10.
Салаты рецепты цезарь с Курицей. Салат из Курицы с клюквой и карри.
Заправка цезарь салат. Заправка для салата.
Плов с бараниной рецепт приготовления тут
Вкусные рецепты с фото: как испечь пирог с тыквой. Мультиварка Philips.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі