Котлети по-київськи "майже класичні"
- Курка 0.5 шт.
- Масло вершкове 100 г
- Зелень петрушки
- Борошно
- Сухарі панірувальні
- Яйце 2 шт.
- Молоко 50 г
- Сіль
- Перець чорний мелений
Із курки зрізати філе, починаючи із середини грудки. Філе гарно відбити.
Вершкове масло змішати з дрібно нарубаною петрушкою, сформувати дві ковбаски і покласти у морозилку.
Відбите філе посолити і поперчити, на великі шматки покласти по застиглій ковбасці масла, змішаного з петрушкою, накрити маленькими шматками (при цьому добре підгорнути краї) і загорнути. Отримані котлети обваляти у борошні, у суміш збитих яєць і молока, обваляти у сухарях - і покласти у холодильник. Дістати, ще раз обваляти у яєчно-молочній суміші, другий раз обваляти у паніровці - і на розігріту сковорідку. Смажити хвилин 15-20, спочатку на сильному вогні, щоб з'явилася скоринка, потім зменшити, щоб просмажилася зсередини.
Готові котлети промокнути паперовими рушниками.
www.recepti.biz.uaПрофессиональные рецепты для пекарни. Разработаем технологию. Кликайте
Рецепты блюд из рыбы www.recepti.biz.ua
Рецепт французского салата от юлии высоцкой. Рецепты французских салатов.
Поможем выйти замуж в Германию: блины с грибами рецепт с фото. Рецепт блинов с грибами.
Торт медовик крем сметана сахар. Фото торт медовик.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter