Котлети по-київськи
- Філе куряче 4 шт.
- Масло вершкове 100 г
- Петрушка 2 ст.л.
- Вегета (приправа, що містить сіль і шматочки овочів) 1 ст.л.
- Борошно пшеничне 2 ст.л.
- Яйце куряче 3 шт.
- Сухарі панірувальні
- Сік лимонний
- Перець чорний (мелений)
- Сіль
- Олія соняшникова
Збити вершкове масло із зеленню, Вегетою і чорним перцем.
Вершковій масі надати форму ковбаски, загорнути у фольгу.
Покласти в морозилку, щоб вона затверділа.
На відбите, злегка присолене і полите лимонним соком, філе покласти 1/4 частину замороженої вершкової маси.
Згорнути філе у вигляді рулету.
Обваляти в борошні, збитих яйцях і сухарях. Смажити у великій кількості олії на розігрітій сковороді по 5-7 хв з кожного боку.
recepti.biz.ua рецепты малоколорийных и диетических блюд
Мультиварка Philips: рецепты пошаговые с фото. Избавьтесь от варикоза навсегда.
Готовим со вкусом - рецепты салата из морепродуктов. Как приготовить летний салат.
ЗдесьКуличи, пасхи, пасхальное меню: пошаговые рецепты с фото
Кортадо эспрессо с молокомэспрессо
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter