Котлети по-київськи
- Грудка куряча 2 шт.
- Масло вершкове 50 г
- Борошно 2 ст.л.
- Яйце 2 шт.
- Сухарі панірувальні 2 ст.л.
- Петрушка (зeлень) 1 пуч.
- Спеції (перець, сіль)
- Лимон (сік) 1 шт.
- Олія рослинна 1 скл.
Із тушки в області грудки зняти шкіру, зрізати грудку із двох сторін тушки разом із крильцем.
Із крильця знадобиться тільки частина до першого суглоба, тому відрізати інше й зачистити кісточку від м'яса.
Грудка складається із малого і великого філе, їх треба розділити.
Із малого філе треба видалити біле сухожилля, тому що при нагріванні воно скорочується і деформує котлету.
Мале та велике філе розрізати уздовж до половини, зберігши кісточку.
Напередодні підготувати масло для фарширування грудки: розм'якшене масло змішати із рубаною зеленню, сіллю і соком лимона, загорнути у фольгу і залишити у холодильнику до повного застигання.
Розкрити мале філе, злегка відбити, посолити, поперчити, закласти у середину масло, добре загорнути.
Помістити у середину надрізаного великого філе, знову добре загорнути.
Скріпити дерев'яними паличками.
Обваляти у борошні.
Потім у збитому яйці.
Потім у сухарях.
Обсмажити до рум'яної скоринки у добре розігрітій олії.
Поставити готові котлети у духовку на 5 хв. На кісточки одягти папільйотки, зроблені із серветки, на гарнір - зeлений салат.
Рецепты начинок пиццы здесь
recepti.biz Кулинарные рецепты и диеты с использованием пасты
Приготовление йогурта в термосе отзывыКоктейли и домашнее приготовление вин
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter