Котлети по-київськи
- Грудка куряча 500 г
- Масло вершкове 150 г
- Яйце 1 шт.
- Сухарі панірувальні
- Сіль
- Олія соняшникова 500 г
Грудку без кісток розділити на дві частини, потім кожну частину горизонтально розрізати. Відбити, у середину покласти вершкове масло, змішане зі спеціями.
Краї з'єднати у вигляді котлети.
Збити яйце і посолити, окремо сухарі. Котлету у яйце і сухарі, обваляти і повторити. Покласти на тарілку і в холодильник на 2-3 години (краще на ніч).
Готувати у фритюрниці, можна у каструлі в олії обсмажити 4-5 хвилин до золотистого кольору.
Потім деко застелити фольгою, туди котлети, трохи води, чайна ложка вершкового масла і на 2-3 хвилини у духовку (180 градусів). Або можна у фритюрі насмажити картоплю, скласти у горщик, залити сметаною, а зверху покласти котлети.
Здесьсалати з бринзою
Рецепты торт киевскийКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
рецепт салата из корейской моркови
Салат греческий рецепт фото тут
www.recepti.biz.uaРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты домашних тортиков с фотоПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter