Котлети "Оригінальні"
- Філе куряче 400 г
- Сало 50 г
- Помідор 1 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Яйце куряче 1 шт.
- Огірок маринований 2 шт.
- Бекон (грудка) 100 г
- Сир твердий 100 г
- Сіль
- Перець
- Олія рослинна
- Борошно пшеничне 3 ст.л.
Перець солодкий помити, почистити і нарізати дуже дрібно. Помідор залити окропом (зробити надріз у хвостика) на 2-3 хвилини. Відразу під холодну воду. Шкірку зняти, нарізати дрібно.
На м'ясорубці перекрутити куряче філе, сало, цибулю.
Змішати перекручений на м'ясорубці фарш з перцем, помідором, яйцем. Посолити і поперчити.
Тонко нарізати бекон або грудку на шматочки за розміром котлет.
Столовою ложкою узяти фарш, викласти в борошно і акуратно обваляти. Фарш дуже ніжний. Смажити на великому вогні з двох сторін до легкої скоринки, щоб зчепилося.
Викласти на деко з пергаментним папером спочатку котлетки.
Бекон.
Нарізаний тонкими часточками маринований огірок.
Зверху натертий на крупній тертці сир. Запікати в розігрітій до 220 градусів духовці хвилин 15.
Осетинские пироги на заказ: салат з ананасами та куркою. Вкусные Рецепты В Мультиварке.
Низкокалорийная еда для похудения - праздничные салаты на новый год. Праздничные салаты.
Как приготовить вкусный шашлык: рецепты пошагово с фото. Лазанья из мацы.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter