Котлети-мухоморчики
- Фарш (змішаний, свинина+яловичина) 500 г
- Яйце 1 шт.
- Майонез 1 ст.л.
- Гірчиця 1 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Хліб білий 30 г
- Сіль
- Перець
- Сир твердий
- Огірок солоний 1 шт.
- Паприка
- Зелень
- Цибуля зелена
Фарш змішати із дрібно порізаною цибулею, яйцем, гірчицею, майонезом, хлібом вимоченим у молоці. Посолити, поперчити і додати приправи. Сформувати мокрими руками котлети. Помістити їх у форми для мафінів. У середині мокрим пальцем зробити ямку і помістити начинку.
Начинка. Половину котлет начинити сумішшю із тертого сиру, дрібно порізаного солоного огірка і зелені.
В іншу половину покласти по шматочку масла обкачаного у борошні і зелені.
Залишками фаршу замастити капелюшки. Посипати їх паприкою. Сир порізати на тоненькі брусочки. Застромити у капелюшки. Відправити котлетки на 30 хвилин у духовку. Випікати при температурі 240°С.
Готовим со вкусом: рецепт приготовления салата мимоза. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Суп чанахи рецептСупы и бульоны на любой вкус. Сотни рецептов с пошаговыми фото
Рецепты вкусных салатов с фотоПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Доставка готовой еды на неделю: пицца картинки. Доставка Имперских Блюд.
Салаты с каперсамиСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter