Котлети "Морячок"
604
інгредієнти:
- Філе риби 500 г
- Кальмари 500 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква (велика) 1 шт.
- Яйце куряче 1 шт.
- Крупа манна 3 ст.л.
- Сіль
- Перець кайєнський
- Карі
- Олія рослинна
Рибне філе і очищені кальмари нарізати шматочками.
Пропустити через м'ясорубку.
Цибулю дрібно нарізати, моркву натерти на тертці. Все спасерувати на олії. Дати трохи охолонути.
Спасеровані і остиглі овочі викласти у фарш.
Додати яйце, посолити, додати кайєнський перець і карі. Все ретельно перемішати.
Потім додати у фарш манку. Все перемішати.
Із фаршу зробити котлетки, обваляти їх у додатковій кількості манки і викласти на сковороду, обсмажити на невеликому вогні з двох боків до готовності.
Кулинарные рецепты от Tramontina - смачна вечеря рецепти. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
Праздничные блюда рецепты мясные тут
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт торт наполеон.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі