Котлети "Монастирські"
- М´ясо (свинина, телятина, курка)
- Яйце 3 шт.
- Майонез
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Крохмаль 3 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
М'ясо нарізати дрібними кубиками, скласти у посудину. Нарізати ріпчасту цибулю кубиками, додати до нарізаного м'яса. Перемішати. Додати яйця, майонез, крохмаль, сіль, перець. Консистенція повинна нагадувати тісто для оладок. Готову масу поставити у холодильник промаринуватися від 1 год до 12 год. На розігріту сковороду викласти масу ложкою у вигляді оладок. Обсмажити до готовності із двох сторін. Готові котлетки викласти на тарілку і подати до столу.
Осетинские пироги на заказ - рецепт торта из тыквы. Вкусные рецепты с фото.
recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепты Для Мультиварки - приготовление канапе. Как приготовить вкусный шашлык.
www.recepti.biz.ua очень вкусные рецепты приготовления салатов блюд из мяса с фото
Наборы для украшения тортов: медовик торт. Нужен свадебный торт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter