Котлети "Любительські"
- Філе риби 4 шт.
- Яйце 1 шт.
- Сир твердий 40 г
- Масло вершкове 40 г
- Шпинат (заморожений)
- Приправа (для риби)
- Сіль
- Борошно
- Сухарі панірувальні
- Лимон
Узяти філе будь-якої риби (тілапія). З неї зручно робити такі котлети: вона невелика, одне філе - одна котлета. Відбити злегка.
Посолити, видавити трохи лимонного соку, посипати приправою для риби. Покласти шматочок шпинату, шматочок масла і сиру. Звернути у рулетик і надати форму котлети. Можна рулет сколоти зубочисткою.
Далі обваляти котлету в борошні.
У яйці.
У панірувальних сухарях.
Обсмажити на олії з усіх сторін.
Відправити в духовку хвилин на 15-20 при температурі 180-200 градусів.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты блюд из рыбы. Рецепты для мультиварки, вкусно.
Арахисовое масло рецепт высоцкаяРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Рецепты Приготовления: салат радичио рецепты.
Майонез рецепт без яиц и молокаПроизводство майонеза, масла. Производство майонеза
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter