Котлети "Королівські" із горіховим соусом
- Фарш м’ясний (свинячий, яловичий, баранячий) 600 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Картопля
- Молоко 0.5 скл.
- Хліб 50 г
- Яйце куряче 2 шт.
- Часник 3 зуб.
- Горіхи волоські 2 ст.л.
- Олія рослинна
- Родзинки 2 ст.л.
- Сіль
- Борошно пшеничне
Змішати фарш (свинячий - 200 г, яловичий - 300 г, баранячий - 100 г) і пропустити через м'ясорубку із цибулею, картоплею, морквою, хлібом (попередньо замоченим у молоці), часником.
Додати яйце, спеції та сіль. Добре перемішати.
Сформувати котлети, поклавши у середину мелені горіхи та родзинки.
Обваляти у борошні (сухарях) і обсмажити у фритюрі. Обсушити на паперовому рушнику.
Подавати котлети із будь-яким гарніром та соусом.
Диетическая кухня рецепты приготовления. Рецепт диетической шарлотки.
Кулинарные рецепты в пост www.recepti.biz.ua
http://recepti.biz.ua рецепты блюд из мяса и рыбы
Закваски для сыра ЧИЗ - ржаная закваска рецепт.
www.recepti.biz.ua Салат со свеклой и селeдочкой, с моей любимой заправкой
Рецепты для хлебопечки, вкусно: новогодние праздничные блюда. Рецепты Приготовления.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter