Котлети картопляні "Смачні"
- Картопля 1 кг
- Яйце 2 шт.
- Борошно пшеничне 0.5 скл.
- Крабові палички (крабове м´ясо) 240 г
- Тунець у власному соку 1 бан.
- Кріп 1 пуч.
- Олія рослинна
Картоплю зварити у воді з сіллю, дати охолонути і обсохнути. Картоплю подрібнити до пюреобразного стану за допомогою комбайна або звичайним способом.
До картоплі додати яйця і ретельно перемішати.
Тепер додати борошно. Все вимісити. І на годину відставити убік.
Беремо крабові палички (крабове м'ясо) і викладаємо в комбайн, туди ж викладаємо консерви тунця у власному соку і кріп.
Вмикаємо комбайн і все подрібнюємо (можна скористатися м'ясорубкою).
Тепер беремо картопляну масу. Руки змочуємо водою і починаємо формувати невеликі оладки. В середину кожного коржика кладемо фарш з крабових паличок і тунця, з'єднуємо краї і обвалюємо в борошні (можна взяти панірувальні сухарі). Утворені котлети укладаємо на деко з олією. Ставимо в заздалегідь розігріту духовку до 150-180°С. Стежимо за процесом обсмажування, як тільки нижня скоринка зарум'яниться, котлети перевертаємо і обсмажуємо з іншого боку.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter