Котлети із цибулею пореєм
618
інгредієнти:
- Цибуля порей (біла частина) 5 шт.
- Булка біла
- Фарш яловичий 0.5 кг
- Яйце куряче 3 шт.
- Картопля 2 шт.
Відварити цибулю 20 хвилин, вийняти і перемолоти у комбайні.
Картоплю відварену розім'яти як на пюре.
Змішати м'якуш булки із фаршем, додати цибулю, сіль, перець. Додати яйця у фарш, перемішати. Додати картопляне пюре. Зробити котлети, запанірувати у борошні.
У сковороду налити олію і обсмажити котлети із двох сторін.
Коли котлети готові, прикрасити петрушкою, можна подавати зі сметаною.
Как приготовить вкусный шашлык - суп чанахи рецепт.
Готовим со вкусом - рецепты пошаговые с фото. Пошаговые рецепты от шеф-повара.
Венский Яблочный штрудель высоцкаяяблочный штрудель
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі