Котлети із сочевиці
- Сочевиця 1 скл.
- Помідор 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Кріп 0.5 пуч.
- Сир 100 г
- Борошно 5 ст.л.
- Сухарі панірувальні
- Спеції (сіль, перець)
- Олія рослинна
Сочевицю залити киплячою водою, посолити і варити 25 хвилин.
Цибулю дрібно нашаткувати, обсмажити на олії до золотистого кольору.
До цибулі додати нарізані кубиками помідори і тушкувати 10 хвилин.
Сочевицю злити, остудити, перекласти в миску. До неї додати цибульно-помідорну суміш, натертий на крупній тертці сир, яйце, дрібно нарізаний кріп і борошно.
Посолити, поперчити.
З отриманої маси зліпити невеликі котлетки, обваляти їх у панірувальних сухарях. Обсмажити на розпеченій сковорідці на рослинній олії по 3 хвилини з кожного боку.
http://recepti.biz.ua праздничное новогодние мясные рецепты
Кулинарные рецепты Рыбные салаты. Рецепты приготовления вкусных Рыбных салатов.
Рецепт салата с фетойСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепты салатов из морепродуктов recepti.biz.ua
Кулинарные сайты чтоб Дети сами готовили. Лучший кулинарный сайт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter