Котлети із пангасіуса із кроповим соусом

ДРУГІ СТРАВИ
804 Котлети із пангасіуса із кроповим соусом
Фото - Котлети із пангасіуса із кроповим соусом
інгредієнти:
  • Філе рибне 800 г
  • Булка 1 шт.
  • Молоко (вершки) 100 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Сіль
  • Перець
  • Олія рослинна
  • Борошно 1 ст.л.
  • Масло вершкове 1 ст.л.
  • Сметана 200 г
  • Кріп

Котлети з пангасіуса з кроповим соусом інгредієнти

Котлети з пангасіуса з кроповим соусом

фото Котлети з пангасіуса з кроповим соусом

Котлети з пангасіуса з кроповим соусом Філе рибне

Котлети з пангасіуса з кроповим соусом Булка Котлети з пангасіуса з кроповим соусом Молоко

 

Котлети з пангасіуса з кроповим соусом Цибуля ріпчаста Котлети з пангасіуса з кроповим соусом Сіль

 

Котлети з пангасіуса з кроповим соусом Перець Котлети з пангасіуса з кроповим соусом Масло рослинне

Розморозити філе пангасіуса, обмити його і дати стекти воді. Булочку замочити в молоці або вершках. Прокрутити через м'ясорубку філе разом із булочкою та цибулею, фарш посолити, злегка поперчити і додати рибної приправи, добре вимішати. Сформувати котлетки, смажити на олії. Коли котлети з одного боку обсмажаться, перевернути і накрити сковорідку кришкою, досмажити на слабкому вогні з іншого боку. Соус: борошно обсмажити на вершковому маслі до злегка золотистого кольору, залити невеликою кількістю холодної води, дати загуснути, додати сметану і довести до смаку. Можна додати приправу або бульйонний кубик. При постійному помішуванні дати соусу кипіти хвилин 5. Потім додати кріп, перемішати і ще кип'ятити хвилин 5. Котлетки подавати з будь-яким гарніром, поливши їх кроповим соусом.

 

Стол! Жми: страви до святкового столу. Мебель от производителя недорого.

салат оливье мимоза рецепт

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter