Котлети із пангасіуса із кроповим соусом
- Філе рибне 800 г
 - Булка 1 шт.
 - Молоко (вершки) 100 г
 - Цибуля ріпчаста 1 шт.
 - Сіль
 - Перець
 - Олія рослинна
 - Борошно 1 ст.л.
 - Масло вершкове 1 ст.л.
 - Сметана 200 г
 - Кріп
 
![]()
![]()
![]()
![]()
 ![]()
 ![]()
 ![]()
Розморозити філе пангасіуса, обмити його і дати стекти воді. Булочку замочити в молоці або вершках. Прокрутити через м'ясорубку філе разом із булочкою та цибулею, фарш посолити, злегка поперчити і додати рибної приправи, добре вимішати. Сформувати котлетки, смажити на олії. Коли котлети з одного боку обсмажаться, перевернути і накрити сковорідку кришкою, досмажити на слабкому вогні з іншого боку. Соус: борошно обсмажити на вершковому маслі до злегка золотистого кольору, залити невеликою кількістю холодної води, дати загуснути, додати сметану і довести до смаку. Можна додати приправу або бульйонний кубик. При постійному помішуванні дати соусу кипіти хвилин 5. Потім додати кріп, перемішати і ще кип'ятити хвилин 5. Котлетки подавати з будь-яким гарніром, поливши їх кроповим соусом.
Стол! Жми: страви до святкового столу. Мебель от производителя недорого.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter