Котлети із курячих субпродуктів

ДРУГІ СТРАВИ
1680 Котлети із курячих субпродуктів
Фото - Котлети із курячих субпродуктів
інгредієнти:
  • Серце куряче 250 г
  • Печінка куряча 250 г
  • Шлунок курячий 250 г
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Манка 5 ст.л.
  • Картопля 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Олія рослинна 5 ст.л.
  • Сіль
  • Перець

Котлети з курячих потрошки інгредієнти Cубпродукти промити, якщо необхідно очистити від плівки із сердечок і шлунків.

Пропустити через м'ясорубку із очищеними картоплею та цибулею.

В отриману масу додати яйця, манку, сіль і перець.

Субпродукти пропустити через найдрібнішу решітку в електром'ясорубці.

Розмішати і залишити на 20 хвилин (для розбухання манки).

Котлети з курячих потрошки У сковороді нагріти олію, зменшити вогонь і смажити із двох сторін як оладки.

Подавати із будь-яким гарніром. 

 

Рецепты здоровой выпечки: рецепты рождественской выпечки.

Рецепты для ужина: смачна вечеря рецепти. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Салат с Курицей и ананасами и грибами слоеныйКлассические и оригинальные рецепты салатов с пошаговыми фото

Осетинские пироги на заказ - салат черепаха с фото. Рецепты салатов на любой вкус.

Очень вкусные оладьи: оладьи тыквенные. Купить тыкву.

Рецепты Для Мультиварки - крем для торта для украшения. Ювелирный 1919.

recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Рецепт заварного крема для напалиона. Заварной крем рецепты.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter