Котлети із гречаної крупи
878


інгредієнти:
- Крупа гречана 200 г
- Опеньки 100 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Крохмаль 1 ст.л.
- Сіль
- Борошно пшеничне
- Олія соняшникова
Цибулю і гриби порізати на шматочки і перемішати разом із гречкою у блендері.
В отриманий фарш додати крохмаль і сіль. Все ретельно перемішати. Сформувати із фаршу котлети й обваляти їх у борошні.
Обсмажити котлети з обох сторін на соняшниковій олії.
Опеньки слід варити близько 20 хвилин. Можна використати й інші гриби. При цьому, лісові гриби потрібно попередньо відварювати, а печериці або гливи відварювати не треба.
recepti.biz.uaОсновное меню, пицца, карта вин
Рецепт салата из лапши и морепродуктов www.recepti.biz.ua
Рецепты с фото: салат французский рецепт с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі