Котлети "Бразильські" із мигдалем
669
інгредієнти:
- Яловичина (фарш) 500 г
- Мигдаль 20 г
- Бекон
- Чорнослив 10 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Яйце куряче 1 шт.
- Приправа 2 ч.л.
- Сіль
- Борошно
- Олія рослинна
Чорнослив розмочити у воді.
Цибулю очистити, подрібнити, змішати із фаршем, мигдалем, яйцем і приправою, посолити.
Сформувати коржики, у центр кожного помістити чорнослв, зліпити краї.
Запанірувати у борошні, обсмажити на сковороді в олії.
Готові котлетки обгорнути беконом, укласти на деко, запекти у духовці 5-8 хвилин.
Отбивная куриная грудка в кляре рецепт с фотоотбивная куриная
www.recepti.biz.uaВыпечка В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
recepti.biz.ua рецепт приготовления Холодных закусок
Рецепты легкие низкокалорийные блюда recepti.biz.ua
Пицца картинки нарисованныеПредложение доставки пиццы домой или в офис
Американская кухняИтальянская кухня в Петербурге - пицца, паста, лазанья и многое другое
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі