Котлети "Бефстроганов"
- Яловичина 500 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Яйце куряче 3 шт.
- Майонез 4 ст.л.
- Крохмаль картопляний 3 ст.л.
- Сіль
- Олія рослинна
- Перець чорний
М'ясо нарізати, як для бефстроганов (на невеликі смужки), і покласти в каструлю.
Додати до м'яса яйця, майонез, крохмаль, сіль, перець і дрібно нарізану цибулю. Все перемішати і поставити на 5-6 годин у холодильник маринуватися. Можна і на цілу ніч, чим більше воно маринується, тим м'якше м'ясо.
Смажити на сковороді з розігрітою олією, як оладки, викладаючи по 1-2 ст. л. і обсмажуючи з обох сторін за 10 хвилин до золотистого кольору.
Рецепты без выпечкиМолоко Рецепты Мультиварка. Авторские рецепты
Салат радичио рецептыКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Кулинарные рецепты с фотографиямиПрограмма Кулинарный блокнот. Возможность добавить рецепт, оставить отзыв
Как приготовить вкусный шашлык: рецепты пошагово с фото. Диета: рецепты для похудения.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter