Котлети баранячі у вершковому кремові

ДРУГІ СТРАВИ
574 Котлети баранячі у вершковому кремові
Фото - Котлети баранячі у вершковому кремові
інгредієнти:
  • Баранина (м´якоть) 700 г
  • Жир (баранячий) 300 г
  • Цибуля ріпчаста 7 шт.
  • Хліб білий 200 г
  • Часник 3 зуб.
  • Зелень (петрушка або кінза) 5 ст.л.
  • Перець чорний мелений
  • Перець червоний мелений (паприка)
  • Сіль
  • Олія рослинна
  • Вино біле напівсолодке 100 мл
  • Яйце 4 шт.
  • Сметана (йогурт, не кислі) 300 мл

Котлети баранячі в вершковому кремі інгредієнти

Зрізати із хліба скоринку і замочити у мисці із холодною водою. М'ясо очистити від плівок, нарізати шматочками. Пропустити через м'ясорубку м'ясо, жир і цибулю.

Порубати дрібно часник і петрушку, віджати хліб і всі компоненти додати до фаршу. Поперчити, посолити.

Гарно збити.

Котлети баранячі в вершковому кремі Сформувати котлети і смажити їх в олії по три хвилини з кожного боку, доки поверхня не підрум'яниться і не стане хрусткою.

Котлети перекладати відразу у форму для подальшого запікання.

фото Котлети баранячі в вершковому кремі Злити із пательні зайвий жир і хлюпнути туди вина. Дерев'яною ложкою відшкребти залишки м'яса і засохлого соку. Вилити більшу частину соку зі сковорідки на котлети, залишивши трохи на сковорідці.

Котлети баранячі в вершковому кремі Баранина Крем.

Розбити яйця у миску, приправити сіллю і перцем і збити. Додати сметану або йогурт і залишений на сковороді сік. Знову ретельно збити всі компоненти.

Котлети баранячі в вершковому кремі Жир Залити котлети кремом, посипати паприкою між котлетами, прикрасивши крем. Поставити страву у попередньо нагріту до 180°С духовку і запікати протягом години, доки верх не стане золотистим.

Котлети баранячі в вершковому кремі Цибуля ріпчаста

Подавати котлети треба відразу ж із духовки, на розігрітих тарілках, зверху кожної порції покласти ще крем.


Салат с Курицей и яблоками слоеныйИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter