Котлети
- Серце яловиче
- Батон (черствий)
- Яйце 1 шт.
- Цибуля ріпчаста
- Молоко
- Сіль і спеції
Серце помити, нарізати на продовгуваті смужки і пропустити через м'ясорубку (у кінці можна додати пару шматочків чeрствого чорного хліба). У фарш додати яйце, батон (заздалегідь замочений у молоці), цибулю подрібнену, сіль, перець. Усе добре перемішати і сформувати котлетки (руки попередньо можна змочити водою або обваляти у борошні, можна і панірувальні сухарі використати). Котлети обсмажити із двох боків на олії. У кінці, коли котлетки будуть майже готові, накрити кришкою і зменшивши вогонь, протушкувати 5 хвилин. Подавати із овочевим салатом із огірків із помідором та зеленню.
Рецепты приготовления мясных салатовРецепты всевозможных диет. Мясных, фруктовых и экзотических салатов
Набор для суши роллов Мидори: как приготовить сыр фета в домашних условиях.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter