Котлети

ДРУГІ СТРАВИ
655 Котлети
Фото - Котлети
інгредієнти:
  • Серце яловиче
  • Батон (черствий)
  • Яйце 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста
  • Молоко
  • Сіль і спеції

Серце помити, нарізати на продовгуваті смужки і пропустити через м'ясорубку (у кінці можна додати пару шматочків чeрствого чорного хліба). У фарш додати яйце, батон (заздалегідь замочений у молоці), цибулю подрібнену, сіль, перець. Усе добре перемішати і сформувати котлетки (руки попередньо можна змочити водою або обваляти у борошні, можна і панірувальні сухарі використати). Котлети обсмажити із двох боків на олії. У кінці, коли котлетки будуть майже готові, накрити кришкою і зменшивши вогонь, протушкувати 5 хвилин. Подавати із овочевим салатом із огірків із помідором та зеленню.

Рецепты приготовления мясных салатовРецепты всевозможных диет. Мясных, фруктовых и экзотических салатов

Набор для суши роллов Мидори: как приготовить сыр фета в домашних условиях.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter