Котлети
- Яловичина (лопатка) 150 г
- Хліб (білий) 30 г
- Молоко 50 г
Пропустивши м'ясо через м'ясорубку, змішати його з білим хлібом, намоченим у молоці і знову пропустити через м'ясорубку, щоб все перетворилося на одноманітну масу, із якої сформувати котлети. Їх обваляти у сухарях і потім смажити на сковороді, на якій заздалегідь розпущене вершкове масло.
Фарш краще не солити. Масло на сковороді треба загострити до рум'янцю, потім класти котлети і смажити на досить слабкому вогні. Готові котлети можна довго зберігати і заморожувати.
Рецепты Для Мультиварки: бите скло десерт рецепт.
Готовим со вкусом: салати з фото рецепти. Кулинарные рецепты от Tramontina.
праздничные закуски на новый год
Лазанья из мацы: рецепты пошагово с фото. Приготовь заварные пирожные дома.
Детские торты. Акция: крем для торта для украшения. Купить кондитерку.
Кулинарные рецепты от Tramontina - простые рецепты десертов без выпечки с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter