Котлета "Соковита"
659
інгредієнти:
- Фарш м´ясний (свинина, яловичина) 150 г
- Картопля 1 шт.
- Яйце куряче 1 шт.
- Вершки 50 мл
- Масло вершкове 30 г
- Борошно 100 г
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Фарш змішати, додати натерту на дрібній тертці картоплю (без соку), додати яйце і вершки. Ретельно вимішати. Сформувати котлету, укладаючи у середину маленький шматочок масла. Обваляти в борошні і на сковороду. Смажити до утворення скоринки. На гарнір можна зварити рис і додати зелень або помідор.
Украшение блюд - салати на швидку руку.
ТутСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепты салатов морепродукты www.recepti.biz.ua
Рецепты Для Мультиварки: рецепты едим дома с юлией высоцкой. Купить бытовую химию оптом.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі