Котлета по-київськи
- Грудка куряча 3 шт.
- Масло вершкове 90 г
- Борошно 75 г
- Сухарі панірувальні 90 г
- Яйце 2 шт.
- Сіль
- Перець чорний 1 ст.л.
- Мускатний горіх мелений 0.5 ч.л.
- Олія рослинна
Курячу грудку звільнити від кісточок. Шкіру залишити. Розрізати навпіл.
Покласти шматочок шкірою вниз між двох шарів паперу і відбити дерев'яним молоточком або качалкою до товщини у півсантиметра.
Кожен шматок грудки посолити, поперчити, покласти шматочок замороженого масла (15 г) і скрутити рулетик.
Рулетики закріпити за допомогою шкіри. Якщо не виходить - то зубочисткою.
Борошно змішати із сіллю і мускатним горіхом, у сухарі можна додати сир, яйця трохи збити.
Вмочити рулетики у борошно, потім у яйця, потім сухарі. Відправити у холодильник на 3 години.
Обсмажити у глибокому фритюрі хвилин 5 до золотисто-коричневого кольору. Подавати зі шматочками лимонів.
Консервация овощей для диабетиковконсервация овощей
Куриный рулет с курагой рецепт с фотокуриный рулет
Как приготовить летний салат - новые рецепты салатов с фотографиями. Рецепты Приготовления.
рецепты салат с консервированным лососем пошаговый с фото
recepti.biz Кулинарно-домашний сайт
Торт с вишней - рецепт торту пяна вишня.
Мультиварка Philips: приготовление блюд в микроволновке рецепты. Кулинарные блюда для худеющих.
Аюрведа, йога, Индия: рецепты индийской кухни.
Вкуснейший салат МимозаУчимся готовить простые полезные и вкусные салаты! Порадуй своих любимых
Эспрессо кофеварки помповые http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter