Котлета по-київськи
- Філе куряче 125 г
- Масло вершкове 25 г
- Яйце куряче 1 шт.
- Сухарі панірувальні
- Олія рослинна
- Сіль
Куряче філе дуже добре відбити у поліетиленовому пакеті, потім дрібно порізати. Можна пропустити куряче філе через м'ясорубку із решіткою для ковбас, тобто з 2-3 дірками.
Фарш злегка посолити, дуже добре вимішати і розділити на кульки, вагою 125 г.
Вершкове масло розділити на шматочки по 25 г і сформувати у формі яйця, покласти ненадовго у морозильник для застигання.
У мокру долоню узяти кульку із фаршу, сформувати у вигляді коржика, у центр покласти "яєчко" масла і, обгорнути його фаршем, сформувати котлети у вигляді великого яйця.
Вмочити у збите яйце, потім у панірувальні сухарі. Панірувальні сухарі не повинні бути занадто дрібні і занадто темні.
Покласти котлету хвилин на 5-10 підсохнути, потім процедуру панірування повторити.
Котлета повинна вийти гладенька, як пончик.
У каструльку налити багато рослинної олії і смажити відразу 3 котлети. Поставити олію на вогонь, зачекати коли вона закипить. Покласти котлети, вогонь відразу зменшити до мінімуму.
Котлети смажити 15 хвилин, вийняти шумівкою.
Котлети відразу подавати на стіл.
Подавати із картоплею фрі, зеленим горошком і морквою, тушкованою у молочному соусі.
www.recepti.biz.uaБлюда В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Салаты рецепты с фотоРецепты всевозможных диет. Кулинарные рецепты
Приготовление йогурта в термосеКоктейли и домашнее приготовление вин
Рецепты для хлебопечки, вкусно: оригинальные салаты из морепродуктов. Как приготовить летний салат.
Поможем выйти замуж в Германию: кокосовые кексы рецепт.
Рецепт пасхи из сметаны. Рецепты на пасху.
Рецепт заварной крем recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter