Котлета по-київськи

ДРУГІ СТРАВИ
625 Котлета по-київськи
Фото - Котлета по-київськи
інгредієнти:
  • Філе куряче 1 шт.
  • Масло вершкове 30 г
  • Сіль
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Сухарі панірувальні 50 г
  • Олія рослинна

Куряче філе помити, відбити, посолити, поперчити. На філе покласти шматочок вершкового масла, надаючи йому форму груші. Збити яйце. Котлетку змочити у яйці, запанірувати у сухарях, повторюючи цю операцію двічі. Смажити у фритюрі.

Кулинарные рецепты от Tramontina - вторые блюда по домашнему. Рецепты для мультиварки, вкусно.

Постный рецепт Рождество. Рецепты к Новому году и Рождеству.

Рецепт торт медовик. Рецепт торта медовика.

Эспрессо тв прямой эфирэспрессо

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter