Котлета по-київськи
625
інгредієнти:
- Філе куряче 1 шт.
- Масло вершкове 30 г
- Сіль
- Яйце куряче 1 шт.
- Сухарі панірувальні 50 г
- Олія рослинна
Куряче філе помити, відбити, посолити, поперчити. На філе покласти шматочок вершкового масла, надаючи йому форму груші. Збити яйце. Котлетку змочити у яйці, запанірувати у сухарях, повторюючи цю операцію двічі. Смажити у фритюрі.
Кулинарные рецепты от Tramontina - вторые блюда по домашнему. Рецепты для мультиварки, вкусно.
Постный рецепт Рождество. Рецепты к Новому году и Рождеству.
Рецепт торт медовик. Рецепт торта медовика.
Эспрессо тв прямой эфирэспрессо
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі