Котлета "По-київськи"
- Курка 1 шт.
- Масло вершкове 60 г
- Борошно 1 ст.л.
- Молоко 2 ст.л.
- Сухарі панірувальні
- Сіль
- Перець чорний
Курку розділити так, щоб філе залишилося з кісточкою від ніжки.
Зварити соус: вершкове масло змішати з борошном і довести до кипіння, потім відставити і дати охолонути.
Відбити куряче філе, посолити, поперчити, згорнути у трубочку. Після того, як соус охолоне, додати трохи молока, потім обваляти відбивні у соусі і в панірувальних сухарях. Опустити на кілька хвилин у киплячу олію, а потім - у духовку на 10 хвилин.
Кухонные столы интернет магазин - страви до святкового столу. Мебельный интернет магазин.
Новогодние праздничные блюда. Праздничные новогодние рецепты приготовления блюд.
Готовим со вкусом - кулинарные сайты.
Кулинарные рецепты с фотографиями. тортыРецепты всевозможных диет. Кулинарная энциклопедия
Салат с Белыми грибами сушенымиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты новогодних блюд с фотографиямиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Рецепт пасхи. Пасха рецепт и фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter