Котлета "По-київськи"

ДРУГІ СТРАВИ
695 Котлета "По-київськи"
Фото - Котлета
інгредієнти:
  • Курка 1 шт.
  • Масло вершкове 60 г
  • Борошно 1 ст.л.
  • Молоко 2 ст.л.
  • Сухарі панірувальні
  • Сіль
  • Перець чорний

Курку розділити так, щоб філе залишилося з кісточкою від ніжки.

Зварити соус: вершкове масло змішати з борошном і довести до кипіння, потім відставити і дати охолонути.

Відбити куряче філе, посолити, поперчити, згорнути у трубочку. Після того, як соус охолоне, додати трохи молока, потім обваляти відбивні у соусі і в панірувальних сухарях. Опустити на кілька хвилин у киплячу олію, а потім - у духовку на 10 хвилин.

Кухонные столы интернет магазин - страви до святкового столу. Мебельный интернет магазин.

Новогодние праздничные блюда. Праздничные новогодние рецепты приготовления блюд.

Готовим со вкусом - кулинарные сайты.

Кулинарные рецепты с фотографиями. тортыРецепты всевозможных диет. Кулинарная энциклопедия

Салат с Белыми грибами сушенымиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Рецепты новогодних блюд с фотографиямиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты

Рецепт пасхи. Пасха рецепт и фото.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter