Котлета "Папараці"
- Філе куряче 700 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Яйце 2 шт.
- Сіль
- Сир твердий (Російський) 150 г
- Масло вершкове 50 г
- Сухарі панірувальні
Приготувати начинку: сир і масло натерти на тертці, перемішати і прибрати у холодильник.
Приготувати фарш: куряче філе і цибулину двічі пропустити через м'ясорубку, додати яйце, сіль і ретельно вимішати.
Із сирно-масляної суміші зліпити ковбаску, покласти її на корж із фаршу.
Потім накрити коржиком поменше, закрити боки, сформувати котлету.
Приготовлену котлету умочити у збите яйце.
Потім обваляти у сухарях або крихтах.
Коли всі котлети готові, приступити до обсмажування.
Нагріти у сковороді олію, має бути багато, і обсмажити котлети до золотистого кольору.
Обсмажені котлети викласти у форму і поставити у духовку, запікати при 170 градусах близько 30 хвилин.
Подавати із будь-яким гарніром.
Кулинарные рецепты праздничных блюдКулинарные рецепты. Рецепты всевозможных диет. База рецептов
Формы для создания печенья: печень рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Кексы в магазине Rozetka - кокосовые кексы рецепт. Кондитерские формы.
Рецепты приготовления блюд - рецепты приготовления блюд в микроволновке.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter