Котлета на кісточці з італійською кишенькою
- Котлета (на кісточці свиняча) 4 шт.
- Помідор 1 шт.
- Моцарела 125 г
- Масло вершкове 50 г
- Олія оливкова 1 ст.л.
- Часник 1 зуб.
- Спеції (сіль, перець)
- Зелень
Котлети помити, обсушити і гострим ножем зробити глибоку "кишеню".
Посолити і поперчити м'ясо зовні і зсередини.
Моцарелу і помідор нарізати кружечками, часник - пластинками.
Викласти по черзі у "кишені" помідор і моцарелу, пластинку часнику і шматочок вершкового масла.
Закрити кишені. Викласти у форму для запікання і скропити оливковою олією.
Запікати у духовці до готовності (рум'яності) при середній температурі (180°C).
Або смажити на грилі по 6-8 хвилин із кожного боку.
Подавати зі шматочком вершкового масла і дрібно нарізаною зеленню.
Рецепты здоровой выпечки - рецепты выпечки на рождество. Простые рецепты.
Рецепты для мультиварки, вкусно - арахисовое масло рецепт. Рецепты печенья без масла.
Плов рецепт приготовления здесь
Рецепт торта медовик или баня. Рецепт торт медовик мишка.
Рецепты для пароварки, вкусно: рецепты салатов с фото. Мультиварка Philips.
Салаты мимоза и т д www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter