Котлета із "секретом"
- Філе куряче 2 шт.
- Булочка
- Цибуля ріпчаста
- Жовток яєчний
- Печериці 200 г
- Морква
- Сіль
- Перець
Філе, вимочену в молоці і вичавлену булочку, цибулю перемолоти на м'ясорубці, додати жовток, сіль і перець - основа для котлети готова. Обсмажити тeрту на крупній тeртці моркву. Окремо обсмажити почищені, подрібнені і промиті печериці до золотистого кольору. Змішати гриби і моркву, злегка посолити - це начинка, "сюрприз" для котлети. На змочений у воді поліетилен викласти корж із фаршу, по середині покласти "сюрприз" (близько столової ложки) і скрутити довгасту котлету. Вмочити в паніровці і обсмажити. Складати в "казанок", зверху можна покласти столову ложку вершкового масла і перед подачею на стіл 6- 8 хвилин потримати в духовці розігрітій до 180 градусів. Викласти на тарілку і присипати подрібненим кропом.
Вкуснейшие рецепты тут - бите скло десерт рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.
recepti.biz.ua суп гуляш рецепт
Здесьсемга запеченная с картофелем в духовке
Диетические блюда для похудения: салаты с консервой. Доставка готовой еды на неделю.
Торт грильяжный рошен рецептИзготовление тортов на заказ. Торты и пирожные на заказ
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter