Косидо по-мадридськи

ДРУГІ СТРАВИ
884 Косидо по-мадридськи
Фото - Косидо по-мадридськи
інгредієнти:
  • Нут 200 г
  • Курка 0.25 шт.
  • Яловичина (на кістці) 400 г
  • Ковбаски (свинячі Чорісо) 2 шт.
  • Шинка (кістки) 100 г
  • Ковбаса (кров´яна Морсійя) 1 шт.
  • Вермішель (дрібна) 0.5 скл.
  • Спеції (лавровий лист, паприка, часник, петрушка)
  • Сало (солоне) 200 г
  • Картопля
  • Морква
  • Цибуля порей
  • Капуста

Косидо по-мадрідські - Сocido madrilenio інгредієнти

Косидо по-мадрідські - Сocido madrilenioЗвечора замочити горох. У каструлю налити воду і спочатку кип'ятити солоні м'ясопродукти, змінити воду. Таким чином видалити зайву сіль і жир. Закласти всі м'ясопродукти (за винятком кров'янки, її додати за 15 хвилин до готовності) і варити протягом 1 години. У киплячий бульйон додати замочений горох і варити ще 1,5 години. Закласти овочі (разом 1 кг), варити на повільному вогні 30 хвилин.

фото косидо по-мадрідські - Сocido madrilenio Готове косидо довести до смаку, додаючи спеції. Паприку засипати в гарячу олію і вилити в косидо.

Косидо по-мадрідські - Сocido madrilenio Горох нут Наприкінці варіння додати кров'яну ковбасу цілком, щоб не розварилася, дати закипіти. Відібрати міцний наваристий бульйон в окрему каструлю і варити в ній вермішелевий суп. Його подавати першим.

Косидо по-мадрідські - Сocido madrilenio Курка Варені овочі, копченості, м'ясо, горох викласти на тарілку і подавати на стіл гарячими.

Косидо по-мадрідські - Сocido madrilenio Яловичина Можна горох і м'ясо зварити в скороварці за 30 хвилин, потім варити з овочами ще 30 хвилин, не закриваючи скороварки, подавати разом з бульйоном.

Готовим со вкусом: десерты без выпечки рецепты с фото. Рецепты С Фото на любой вкус.

Готовим со вкусом: кулинария блюда из печени.

Рецепт салата мимоза с фотоКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter