Косидо по-мадридськи
- Нут 200 г
- Курка 0.25 шт.
- Яловичина (на кістці) 400 г
- Ковбаски (свинячі Чорісо) 2 шт.
- Шинка (кістки) 100 г
- Ковбаса (кров´яна Морсійя) 1 шт.
- Вермішель (дрібна) 0.5 скл.
- Спеції (лавровий лист, паприка, часник, петрушка)
- Сало (солоне) 200 г
- Картопля
- Морква
- Цибуля порей
- Капуста
Звечора замочити горох. У каструлю налити воду і спочатку кип'ятити солоні м'ясопродукти, змінити воду. Таким чином видалити зайву сіль і жир. Закласти всі м'ясопродукти (за винятком кров'янки, її додати за 15 хвилин до готовності) і варити протягом 1 години. У киплячий бульйон додати замочений горох і варити ще 1,5 години. Закласти овочі (разом 1 кг), варити на повільному вогні 30 хвилин.
Готове косидо довести до смаку, додаючи спеції. Паприку засипати в гарячу олію і вилити в косидо.
Наприкінці варіння додати кров'яну ковбасу цілком, щоб не розварилася, дати закипіти. Відібрати міцний наваристий бульйон в окрему каструлю і варити в ній вермішелевий суп. Його подавати першим.
Варені овочі, копченості, м'ясо, горох викласти на тарілку і подавати на стіл гарячими.
Можна горох і м'ясо зварити в скороварці за 30 хвилин, потім варити з овочами ще 30 хвилин, не закриваючи скороварки, подавати разом з бульйоном.
Готовим со вкусом: десерты без выпечки рецепты с фото. Рецепты С Фото на любой вкус.
Готовим со вкусом: кулинария блюда из печени.
Рецепт салата мимоза с фотоКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter