Кошики із локшини зі свининою
- Локшина 225 г
- Спеції
- Свинина (печеня)
Локшину відварити у підсоленій воді 5-7 хвилин, відкинути на дуршлак, промити і поставити сохнути на тарілці застеленій 2-ма шарами пергаменту годин на 5.
Порцію локшини викласти у сито із довгою ручкою.
Придавити ситом меншого розміру (в ідеалі розмір повинен відрізнятися всього на пару сантиметрів).
Конструкцію повільно занурити у киплячу в глибокій сковороді олію для смаження на 3 хвилини, не більше.
Зняти спочатку маленьке ситечко, потім вийняти кошик з більшого і залишити просушитися на серветці (пару хвилин), потім викласти на тарілку.
Викласти у кошики печеню (приготовлену до смаження кошиків) і відразу подати на стіл, тому що кошики досить швидко засихають (хвилин за 20).
Печеня: 2 червоних солодких перцю, 1 перець чилі, 3 свинячих битка, сіль, спеції, 4 помідори, 1 червоне яблуко, 2 ст. л. желе із червоної смородини.
Нарізати червоні перці соломкою, чилі кільцями, свинину смужками.
Обсмажити на сковороді солодкі перці і чилі 2 хвилини.
Додати свинину і обсмажувати 4 хвилини.
Додати нарізані часточками помідори, яблуко і желе, ще на 1 хвилину.
Можна приготувати іншу - свинина, цибуля, оцет, майонез, гірчиця.
Крем для торта - крем для торта из йогурта. Закваска VIVO для йогурта.
Салат с Вареной Курицей. Салат Курица под шубой.
Рецепт маргариты пиццыКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Рецепт торту пяна вишняРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
www.recepti.biz.uaТорты и пирожные на заказ
Торт с фотографией - тортики фото. Мюзикл Баллада о маленьком сердце.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter