Короп, запечeнний у фользі
564
інгредієнти:
- Короп 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Олія рослинна
- Лимон
- Лавровий лист
- Сіль
- Перець чорний
Рибу почистити і помити.
Зробити з кожного боку надрізи.
Потім посолити, поперчити, змастити олією і соком лимона.
Цибулю нарізати кільцями, моркву кружечками.
Усередину риби покласти кільця цибулі та кружечки моркви, лавровий лист.
Рибу загорнути у фольгу. Запікати в духовці 20 хвилин при температурі 200 градусів (через 10 хвилин рибу слід перевернути).
При подачі на стіл посипати зеленню.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт фасолевого торта.
РИБы алюминиевые HIGHFIELD: салат з рибою. Потрясающе вкусный салат.
Рецепты на святую вечерюРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Рецепты салатов с языка вареногоКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі