Короп, запечений з цибулею
1514
інгредієнти:
- Короп 2 кг
- Цибуля ріпчаста 5 шт.
- Картопля
- Майонез
- Спеції (білий перець, чорний перець, чилі, вегета, приправа для картоплі)
- Олія рослинна
Обробити коропа, зробити на ньому порційні надрізи, добре посолити, поперчити і залишити на 30 хвилин просолітися.
Обсмажити до золотавої скоринки цибулю, додати вегету і чорний перець. Залишити остигати.
Очистити картоплю, нарізати соломкою, засипати спеціями і залишити хвилин на 20.
Викласти коропа на деко і нафарширувати смаженою цибулею.
Обмазати тонким шаром майонезу, обкласти картоплею і поставити у гарячу духовку (смажити за технологією +10, на кожні 2 см товщини риби 10 хвилин у духовці).
Корзинка из Песочного теста своими рукамикорзинка из песочного теста
Капуста выращивание - кулинария капуста брокколи.
Салаты праздничные рецепты с фотоКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі