Короп запечений з грибами
1368
інгредієнти:
- Короп 1 шт.
- Помідор 3 шт.
- Сир 200 г
- Майонез 1 ст.л.
- Печериці 10 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Сіль
- Перець
Коропа випатрати і помити.
Обсмажити гриби з цибулею і часником, злегка посолити і поперчити.
Рибку нарізати на шматки, посолити і поперчити.
Нарізати помідори.
Гриби змішати з помідорами і тертим сиром.
Змішати все з майонезом.
Укласти у сковорідку рибу і начинити грибною сумішшю.
Зверху на кожен шматочок риби покласти шматочок сиру, у сковорідку налити трохи води, щоб риба не пересохла і запікати в духовці близько 30 хвилин при температурі 200 градусів.
Готовим со вкусом - приготовление пасты в мультиварке.
Книга Рецептов Для Мультиварки: рецепти блюд з мяса.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт пасхи.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі