Короп запечений
- Риба (короп) 1.3 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Масло вершкове 50 г
- Спеції (для риби)
- Сіль
- Цукор
- Оцет (винний або яблучний)
Коропа очистити від луски і нутрощів. Відрізати голову. Упоперек хребта зробити надрізи до кістки з одного та іншого боку приблизно через кожні 2 см. Натерти рибу сіллю і спеціями. Дати постояти 10-15 хвилин.
Цибулю нарізати півкільцями, додати дрібку цукру і чайну ложку оцту. Руками все перемішати і віджати.
Нафарширувати рибу маринованою цибулею. Зверху на рибу добре втерти розм'якшене масло. Укласти рибу у рукав для запікання і покласти у гарячу 180 градусів духовку на 30 хвилин.
Розрізати рукав посередині і дати рибі зарум'янитися ще 5 хвилин.
Рецепты салатов на любой вкус - мясные салаты рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Вкуснейшие рецепты тут - салати з курячого мяса. Рецепты салатов на любой вкус.
Кухни на заказ по старой цене: рецепты греческой кухни с фото. Мультиварка Philips.
Книга Рецептов Для Мультиварки - рецепт салата с языка.
Салаты и закуски - салаты с фото. Готовим со вкусом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter