Короп запечений

ДРУГІ СТРАВИ
637 Короп запечений
Фото - Короп запечений
інгредієнти:
  • Риба (короп) 1.3 кг
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Масло вершкове 50 г
  • Спеції (для риби)
  • Сіль
  • Цукор
  • Оцет (винний або яблучний)

Коропа очистити від луски і нутрощів. Відрізати голову. Упоперек хребта зробити надрізи до кістки з одного та іншого боку приблизно через кожні 2 см. Натерти рибу сіллю і спеціями. Дати постояти 10-15 хвилин.

Цибулю нарізати півкільцями, додати дрібку цукру і чайну ложку оцту. Руками все перемішати і віджати.

Нафарширувати рибу маринованою цибулею. Зверху на рибу добре втерти розм'якшене масло. Укласти рибу у рукав для запікання і покласти у гарячу 180 градусів духовку на 30 хвилин.

Розрізати рукав посередині і дати рибі зарум'янитися ще 5 хвилин.

 

Рецепты салатов на любой вкус - мясные салаты рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Вкуснейшие рецепты тут - салати з курячого мяса. Рецепты салатов на любой вкус.

Кухни на заказ по старой цене: рецепты греческой кухни с фото. Мультиварка Philips.

Книга Рецептов Для Мультиварки - рецепт салата с языка.

Салаты и закуски - салаты с фото. Готовим со вкусом.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter