Короп у вершках
- Короп
- Сіль
- Перець
- Цибуля ріпчаста
- Перець болгарський
- Помідор
- Часник
- Яйце куряче 1 шт.
- Вершки
- Олія рослинна
- Борошно
Коропа середнього розміру обробити на порційні шматки, посолити, поперчити, вичавити на рибу трохи часнику і залишити хвилин на 20, щоб всe просочилося, потім обваляти рибу у яйці і борошні і смажити на сковорідці, як зазвичай смажать рибу (тільки до напівготовності). В іншу сковорідку (краще, якщо вона буде глибока) викласти шарами: рибу, злегка обсмажену ріпчасту цибулю кільцями, кільця помідора і паприку, спеції. Залити усe вершками (вершки можна злегка розбавити з водою) і тушкувати до готовності.
Кекси з сиром та ковбасоюкекси з сиром
Очень вкусные закуски - салати та закуски.
Американские салаты рецептыКулинарные рецепты. Готовь вкусно и полезно
Рецепты приготовления блюд: рогалики рецепты с фото. Рецепты с фото.
Салат из брокколи с шампиньонами тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter