Короп у сметані по-українськи
629
інгредієнти:
- Короп 2 кг
- Сіль
- Перець чорний мелений
- Петрушка 1 пуч.
- Кріп 1 пуч.
- Кінза 1 пуч.
- Сметана 400 г
- Цибуля 1 шт.
- Картопля 500 г
Коропа очистити, вийняти зябра. Натерти сіллю та перцем зовні і зсередини. Покласти у середину петрушку, кріп, кінзу. Духовку попередньо розігріти до 180-200°С. Спочатку на деко укласти нарізану кільцями цибулю, потім начиненого коропа, потім картоплю і все залити сметаною. Готувати 90 хв, в залежності від величини риби.
http://recepti.biz.uaТорт В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Французская кухня рецептыКулинарные рецепты с фотографиями от Стожар. Вкусно. Полезно. Просто
Вкусные рецепты с фото: песочный пирог с яблоками. Как испечь дома хлеб на закваске.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі