Короп у пиві
787
інгредієнти:
- Короп 1 кг
- Морква 2 шт.
- Петрушка (корінь)
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Мед 1 ч.л.
- Пиво 0.5 скл.
Коропа почистити, випатрати і видалити максимум кісток. У глибоку сковороду або сотейник, гарно змащені олією, покласти шматки риби, нарізану кружечками моркву, корінь петрушки, нашатковану цибулю, посолити, поперчити. Розчинити у воді 1 ч. л. меду. Усе залити пивом. Довести до кипіння і варити 7-8 хвилин. Зменшити вогонь і варити до готовності риби. Відварену рибу викласти на плоску тарілку, обкласти вареними овочами і посипати зеленню.
Салат с свежими шампиньонамиСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
www.recepti.biz.ua пирог со шпинатом и щавелем
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі