Короп у пиві

ДРУГІ СТРАВИ
787 Короп у пиві
Фото - Короп у пиві
інгредієнти:
  • Короп 1 кг
  • Морква 2 шт.
  • Петрушка (корінь)
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Мед 1 ч.л.
  • Пиво 0.5 скл.

Коропа почистити, випатрати і видалити максимум кісток. У глибоку сковороду або сотейник, гарно змащені олією, покласти шматки риби, нарізану кружечками моркву, корінь петрушки, нашатковану цибулю, посолити, поперчити. Розчинити у воді 1 ч. л. меду. Усе залити пивом. Довести до кипіння і варити 7-8 хвилин. Зменшити вогонь і варити до готовності риби. Відварену рибу викласти на плоску тарілку, обкласти вареними овочами і посипати зеленню.

Салат с свежими шампиньонамиСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

www.recepti.biz.ua пирог со шпинатом и щавелем

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter