Короп у пиві
- Короп (свіжий) 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Масло вершкове 3 ст.л.
- Пиво (нефільтроване) 0.5 л
- Гвоздика 5 шт.
- Горіх мускатний
- Перець запашний 3 шт.
- Імбир порошковий 0.5 ч.л.
- Сіль морська
Рибу очистити, добре промити і розрізати на порційні шматки. Добре натерти сіллю і залишити просолювати на 1,5-2 години.
Потім цибулю нашаткувати півкільцями й обсмажити у сотейнику на вершковому маслі.
Поверх цибулі викласти рибу, додати спеції.
Залити рибу пивом.
Зменшити вогонь, накрити сотейник кришкою і тушкувати приблизно на 1-1,5 години.
Готову рибку викласти на тарілку і полити соусом, у якому вона тушкувалася.
Салат кучками с колбасойИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты новогодних блюдУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Рецепты пасхи в хлебопечкеРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепты салат язык. Язык говяжий рецепт салат.
Мультиварка Philips - рецепты пошагово с фото. Лазанья из мацы.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter