Короп у моркв'яній шубі
- Короп (свіжий) 1 шт.
- Морква 10 шт.
- Сіль
- Часник 2 шт.
- Перець чорний (мелений)
- Сметана 10 ст.л.
Коропа очистити від луски і нутрощів, промити, натерти дрібною сіллю зсередини і зовні, залишити на 3-4 години.
Моркву нарізати соломкою (як на корейську). Часник дрібно нарізати. Додати у моркву. Поперчити, злегка посолити. Перемішати моркву з часником зі сметаною, 1 ложка сметани на 1 морквину.
Рибу ще раз промити. Духовку увімкнути на 250 градусів. На лист викласти фольгу, на неї рибу, нафарширувати моркв'яною сумішшю. Викласти зверху риби, попередньо змастивши верх невеликою кількістю сметани. Фольгою не накривати.
Поставити у духовку на 20 хвилин, морква підрум'яниться, потім, вийняти з духовки і накрити зверху фольгою, температуру в духовці зменшити до 220 градусів і поставити ще на 20 хвилин. Вимкнути духовку, рибу залишити до охолодження духовки. Вийняти.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты украшения для тортов. Украшение тортов.
Рецепт борща украинскогоРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рыбная Икра - Цены на Рынке - оладьи из рыбной икры. Магазин Красной Икры.
Сборник рецептов Холодных закусок. Рецепты Холодных закусок.
Мультиварка Philips: фото рецепты новогодних блюд.
Чанахи рецептКулинарные рецепты с фотографиями от Стожар. Вкусно. Полезно. Просто
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter