Короп у кисло-солодкому соусі
- Короп (філе) 600 г
- Томатна паста 2 ст.л.
- Вино біле сухе 5 ст.л.
- Сіль
- Часник 5 зуб.
- Імбир порошковий 1 ст.л.
- Перець кайєнський (пекучий)
- Цукор
- Крохмаль 1 ст.л.
- Олія рослинна
Філе коропа натерти сіллю і часником. Дати настоятися 5-10 хвилин.
Соус. У сковорідці у невеликій кількості олії обсмажити дрібно нарізаний часник, дрібні шматочки перцю і натертий імбир (або порошок).
Додати розведену вином томатну пасту, сіль, цукор. Видавити лимонний сік. Домогтися кисло-солодкого смаку. Крохмаль розвести водою (1/3) і при закипанні соусу влити тонкою цівкою. Перемішати і зняти з вогню.
Коропа нарізати на порційні шматочки. Якщо філе товсте, то прорізати його ножем у вигляді решітки (для кращого просмажування).
Вмочити у суміш крохмалю з борошном і обсмажити на розпеченій сковороді.
Полити готовим соусом і дати настоятися кілька хвилин.
До краси подати зелену квасолю.
Первые блюда рецепты с фото. Рецепты простых первых блюд.
Готовим со вкусом: салаты с редькой рецепты с фото. Рецепты с фото.
Залы для мероприятий до 1000 чел: лучшие блюда для фуршета.
Рецепты блюда из рыбы. Рецепты блюд из молоки рыб.
Икра вяленая: оладьи из рыбной икры.
Картошка В Мультиварке Рецепты: салаты с буряком фото. Рецепты салатов на любой вкус.
Поможем выйти замуж в Германию - рецепты капусты пелюстки. Зачем Вам есть одну капусту.
Рецепты для мультиварки, вкусно - рецепты пошагово с фото. Кулинарные рецепты.
Настоящий суп харчо с фото - карп рецепты приготовления с фото.
Фирменный магазин Redmond: мастер шеф рецепты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter