Короп у кисло-солодкому соусі

ДРУГІ СТРАВИ
839 Короп у кисло-солодкому соусі
Фото - Короп у кисло-солодкому соусі
інгредієнти:
  • Короп (філе) 600 г
  • Томатна паста 2 ст.л.
  • Вино біле сухе 5 ст.л.
  • Сіль
  • Часник 5 зуб.
  • Імбир порошковий 1 ст.л.
  • Перець кайєнський (пекучий)
  • Цукор
  • Крохмаль 1 ст.л.
  • Олія рослинна

Короп у кисло-солодкому соусі інгредієнти Філе коропа натерти сіллю і часником. Дати настоятися 5-10 хвилин.

Короп у кисло-солодкому соусі Соус. У сковорідці у невеликій кількості олії обсмажити дрібно нарізаний часник, дрібні шматочки перцю і натертий імбир (або порошок).

фото Короп у кисло-солодкому соусі Додати розведену вином томатну пасту, сіль, цукор. Видавити лимонний сік. Домогтися кисло-солодкого смаку. Крохмаль розвести водою (1/3) і при закипанні соусу влити тонкою цівкою. Перемішати і зняти з вогню.

Короп у кисло-солодкому соусі Короп Коропа нарізати на порційні шматочки. Якщо філе товсте, то прорізати його ножем у вигляді решітки (для кращого просмажування).

Короп у кисло-солодкому соусі Томатна паста Вмочити у суміш крохмалю з борошном і обсмажити на розпеченій сковороді.

Короп у кисло-солодкому соусі Біле сухе вино Полити готовим соусом і дати настоятися кілька хвилин.

Короп у кисло-солодкому соусі Сіль До краси подати зелену квасолю.

Первые блюда рецепты с фото. Рецепты простых первых блюд.

Готовим со вкусом: салаты с редькой рецепты с фото. Рецепты с фото.

Залы для мероприятий до 1000 чел: лучшие блюда для фуршета.

Рецепты блюда из рыбы. Рецепты блюд из молоки рыб.

Икра вяленая: оладьи из рыбной икры.

Картошка В Мультиварке Рецепты: салаты с буряком фото. Рецепты салатов на любой вкус.

Поможем выйти замуж в Германию - рецепты капусты пелюстки. Зачем Вам есть одну капусту.

Рецепты для мультиварки, вкусно - рецепты пошагово с фото. Кулинарные рецепты.

Настоящий суп харчо с фото - карп рецепты приготовления с фото.

Фирменный магазин Redmond: мастер шеф рецепты.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter