Короп у червоному вині
1243
інгредієнти:
- Короп 1.5 кг
- Гвоздика 4 шт.
- Цукор
- Вино червоне 350 мл
- Оцет 0.25 скл.
- Олія оливкова 50 мл
- Лимон 1 шт.
- Сіль
- Кориця
Свіжого коропа випатрати і, не розрізаючи його на частини, покласти в каструлю, посолити, посипати корицею і меленою гвоздикою. Влити вино, оцет, 1,5 склянки рибного бульйону, оливкову олію, покласти скибочки нарізаного лимона, кілька шматків цукру. Варити на великому вогні під кришкою. Коли риба буде готова, перекласти її на тарілку.
Суп чанахи рецепт с фото пошаговоКулинарные рецепты
Салат морепродуктов рецепт. Салат морепродукты рецепт.
ЗдесьРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Окрошка на воде со сметаной и майонезомВкусные и оригинальные рецепты приготовления окрошки
Любите жареную курочку - как правильно приготовить соус бешамель. Продукты для азиатской кухни.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі