Короп у часниковому соусі
611
інгредієнти:
- Короп 2 шт.
- Часник 4 зуб.
- Зелень
- Оцет
- Борошно
- Олія соняшникова
- Молоко 200 мл
Рибу очищену викласти у глибоку миску і залити молоком, залишити хвилин на 20 (щоб зник запах). Дістати із молока, нарізати на порційні шматки, натерти сіллю, запанірувати у борошні і смажити. Часник пропустити через прес, змішати з оцтом і водою. Смажену рибу викласти у тарілку, залити часниковим соусом і посипати рубаною зеленню.
Капуста пелюстка рецептУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
www.recepti.biz.ua Про Пост,внизу есть ссылка на рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі