Короп смажений
- Короп
- Спеції для риби
- Олія рослинна
- Борошно
- Сіль
- Часник
Рибу очистити, відокремити голову, видалити нутрощі, помити.
Упоперек хребта і на хвостовій частині гострим ножем зробити надрізи до кістки, через кожні 0,7-1,0 см.
Підготовлену рибу посолити, посипати спеціями, можна натерти подрібненим часником (внутрішню частину черевця або всю тушку) і обваляти в борошні.
Невелику рибу смажити цілком, а велику розрізати на шматки.
Рибу краще смажити на сковороді з товстим дном і стінками, яка прогрівається рівномірно.
На розігріту сковороду з олією покласти рибу і обсмажити до утворення золотистої скоринки, перевернути і коли друга сторона підрум'яниться, зменшити вогонь і закрити кришкою, щоб риба рівномірно просмажилася.
Кулинарные рецепты от Tramontina: кекс з яблуками рецепт. Поможем выйти замуж в Германию.
Рецепты приготовления в микроволновкеКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты пошагово с фото. Закупка рецепты.
Скачать инструкция кофеварка эспрессо. Кофеварка эспрессо Krups f880.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter