Короп смажений
- Риба 1 кг
- Борошно 3 ст.л.
- Сік лимонний 2 ст.л.
- Сіль 1 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Перець чорний (мелений)
Очищений короп нарізати на порції. Скласти рибу в ємність і посолити, збризнути лимонним соком і залишити на 30 хвилин, потім кожну порцію обваляти в борошні. Смажити до утворення золотистої скоринки на середньому вогні.
Підсмажену рибу поставити на кілька хвилин у гарячу духовку для запікання. При цьому спочатку можна прикрити рибу кришкою на нетривалий час, а потім зняти її, щоб скоринка не розмокла.
В олії, де смажилася риба, можна обсмажити цибулю. Готову рибу присипати зверху цибулею.
Бисквит В Мультиварке Рецепты: рецепти холодних закусок з фото.
Рецепты Приготовления: рецепт салата вкуснятина. Рецепты салатов на любой вкус.
Авокадо рецепт салата http://recepti.biz.ua
recepti.biz.uaКонсервы из рыбы и моллюсков, салаты, ассорти и др
Кулинарные рецепты от Tramontina - сирник рецепти фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.
Рецепт рыба на паруРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter